Om Minhaj Ul Quran Int. Denmark

MQI som står for Minhaj ul Quran International, eller på dansk " Vejen til Quranen ", blev stiftet i 1981 i Pakistan. Organisationens grundlægger og leder Prof. Dr. Tahir ul Qadri fik hurtigt meget stor opbakning fra den pakistanske befolkning om sit budskab omkring udbredelse af uddannelse og viden, velfærd, grundlæggende menneskerettighedsforståelse og tolerance overfor forskelligheder.

Aktiviteterne i Minhaj-ul Quran er af forskellige karakter. Siden organisationen har et bredt spektrum af foreninger under sig og arbejder på mange niveauer i samfundet, kræves en stor masse af frivillige personer indenfor dette felt. Siden starten af organisationen tilbage i 1987 har vi sørget for undervisning, religiøse, kulturelle og sociale arrangmenter/aktiviteter for ældre, unge og børn MQI-DK arrangerer aktiviteter både for kvinder og mænd på det intellektuelle, sociale og åndelige plan. Der bliver afholdt undervisning for især børn . Lærerne og underviserne er kvalificerede personer med den nødvendige faglige baggrund.

I samarbejde med MWF hjælper vi med at støtte de fattige og trængende i marginaliserede samfund, der arbejder for deres ret, giver børn adgang til uddannelse, giver fattig adgang til Basic Health Care og midlerne til social økonomisk og velfærdsstøtte. Minhaj Welfare Foundation har til formål at arbejde på at fjerne problemer på kort sigt og er forpligtet til at arbejde for sine langsigtede og bæredygtige mål.

Vi håber, at du vil fortsætte med at støtte os i alle vores bestræbelser for at skabe en sikrere verden.